RAW kokosovo-ovocný dort
20 + chlazení
8
Ingredience:
Suroviny |
Korpus: |
3 šálky kešu ořechů |
(namočených přes noc ve vodě) |
½ šálku datlí, |
½ šálku agávového sirupu |
¾ šálku kokosového oleje |
Náplň: |
½ šálku kešu oříšků |
¼ šálku vody |
¼ šálku kokosového oleje |
2 polévkové lžíce agávovéhu sirupu |
Postup:
- Rozevírací dortovou formu vyložte pečícím papírem. Ingredience na korpus rozmixujte tak, aby směs byla hrubší a nebyla zcela na jemno. Směs rozetřete do formy na pečící papír a stěrkou uhlaďte do rovna.
- Do zcela jemné a hladké konzistence rozmixujte všechny suroviny na náplň. Vzniklý krém rozetřete na korpus.
- Alespoň na 2 hodny dejte chladit.
- Dort ozdobte čerstvým ovocem – malinami, borůvkami, jahodami či broskvemi.