PROBIO recept: Zapečené těstoviny se zelím

leaf image

Možná vám takovéhle těstoviny připravovala kdysi vaše babička. Oblíbená česká klasika, kterou rozhodně neurazíte. 

Doba přípravy60 min
Počet porcí6
Recept PROBIO recept: Zapečené těstoviny se zelím

Ingredience:

400 g těstovin (fusilli nebo široké nudle)

300 g kysané zelí
200 g uzené maso nebo tofu
olej slunečnicový na pečení a smažení BIOLINIE
1 ks cibule
200 ml smetany
2 ks vejce
strouhanka
sůl
pepř černý mletý 

Postup:

  1. Na oleji orestujeme uzené maso nebo tofu nakrájené na kostičky a najemno nakrájenou cibulku.

  2. Smícháme společně s uvařenými těstovinami a pokrájeným kyselým zelím.
  3. Směs dáme do pekáčku, přelijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali vejce, kmín, pepř a sůl.
  4. Pečeme v předehřáté troubě při 180-200°C asi 30-45 minut.

40 minut
Recept Rizoto
Rizoto

Italský originál nemá nic společného s klasikou ze školních jídelen. Příprava je jednoduchá, potřebujete jen pár kvalitn..

ČÍST
40
Recept Jáhlové koule s kokosem
Jáhlové koule s kokosem
ČÍST

Produkty pro recept:

1005 g
Country Life Mořská sůl jemná z Atlantiku 1 kg
Country Life Mořská sůl jemná z Atlantiku 1 kg
1020 g
Biolinie Olej slunečnicový na pečení a smažení 750 ml BIO
Biolinie Olej slunečnicový na pečení a smažení 750 ml BIO
750 g
PROBIO Zelí kysané sterilované 750 g BIO
PROBIO Zelí kysané sterilované 750 g BIO

89 Kč

210 g
PROBIO Kukuřičná strouhanka 200 g BIO
PROBIO Kukuřičná strouhanka 200 g BIO

49 Kč

Akce -26%
280 g
Provamel Krém sójový na vaření 17 % tuku 250 ml BIO
Provamel Krém sójový na vaření 17 % tuku 250 ml BIO

39 Kč

60 g
Sonnentor Koření pepř černý mletý 50 g BIO
Sonnentor Koření pepř černý mletý 50 g BIO

73 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení