Grešík Citrusový pektin 70 g
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupilo 30 zákazníků
*Nakupujte nyní s LIMITOVANOU SLEVOU 20 % na všechny již nezlevněné položky. Platí jen do pondělí 25. 11. 2024!
Na výrobu zavařenin (želírující látka).
Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.
Skladem
O produktu
Na výrobu zavařenin (želírující látka).
Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.