NATU Mandlový protein 200 g BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupili 3 zákazníci
*Nakupujte nyní s LIMITOVANOU SLEVOU až 25 % na všechny již nezlevněné položky. Platí jen do pondělí 25. 11. 2024!
Mandlový protein se získává mechanickým lisováním loupaných mandlí. Během tohoto procesu se částečně oddělí tuk, který se využívá na výrobu mandlového oleje a sacharidy. Vzniklá pasta se dále suší a rozemele na jemný prášek.
Mandlový protein mimo kvalitního spektra bílkovin je bohatý na obsah vlákniny.
Použití:
Dávkování je velmi individuální a je třeba zohlednit fyzickou aktivitu. Doporučujeme použít 1-2 polévkové lžíce (15–30 g) denně. Z jedné dávky (30 g) dostane 14 g bílkovin.
TIP: Mandlový protein rozmíchejte ve svém oblíbeném smoothie nebo ho přidejte do snídaňových kaší, jogurtů, müsli či do těsta při pečení. V receptech můžete nahraďit část mouky mandlovým proteinem. Obohatí těsto chuťově i nutričně.
Věděli jste že?
V jedné mandli je 0,25 g proteinu? K získání 14 g mandlového proteinu byste museli sníst cca 60 mandlí.
O produktu
Mandlový protein se získává mechanickým lisováním loupaných mandlí. Během tohoto procesu se částečně oddělí tuk, který se využívá na výrobu mandlového oleje a sacharidy. Vzniklá pasta se dále suší a rozemele na jemný prášek.
Mandlový protein mimo kvalitního spektra bílkovin je bohatý na obsah vlákniny.
Použití:
Dávkování je velmi individuální a je třeba zohlednit fyzickou aktivitu. Doporučujeme použít 1-2 polévkové lžíce (15–30 g) denně. Z jedné dávky (30 g) dostane 14 g bílkovin.
TIP: Mandlový protein rozmíchejte ve svém oblíbeném smoothie nebo ho přidejte do snídaňových kaší, jogurtů, müsli či do těsta při pečení. V receptech můžete nahraďit část mouky mandlovým proteinem. Obohatí těsto chuťově i nutričně.
Věděli jste že?
V jedné mandli je 0,25 g proteinu? K získání 14 g mandlového proteinu byste museli sníst cca 60 mandlí.
Složení
Alergeny
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 1672 kJ |
Tuky | 5.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8.7 g |
Sacharidy | 8 g |
z toho cukry | 6 g |
Vláknina | 14.2 g |
Bílkoviny | 50.3 g |
Sůl | 0.02 g |