Sonnentor Koření rozmarýn 25 g BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupilo 10 zákazníků
Bylinná a pepřově pryskyřičná chuť rozmarýnu nám připomíná typickou atmosféru středomořských zemí. Zelené, jehličkovité lístky zjemňují italské zeleninové a rajčatové pokrmy, k jejichž přípravě neodmyslitelně patří olivový olej. Snítky rozmarýnu ozdobí pečené kuře i jehněčí maso. Pravý domácí chléb s rozmarýnem, trošku olivového oleje, láhev dobrého vína – a posezení s přáteli může začít.
TIP: lístky rozmarýnu před použitím rozmělněte v hmoždíři. Rozmarýn by se měl vařit společně s jídlem, aby se mohlo zcela uvolnit jeho výrazné aroma. Kdo nechce kousat do často tuhých lístků, uvaří jednoduše celou větvičku a před podáváním ji odstraní.
Skladem
O produktu
Bylinná a pepřově pryskyřičná chuť rozmarýnu nám připomíná typickou atmosféru středomořských zemí. Zelené, jehličkovité lístky zjemňují italské zeleninové a rajčatové pokrmy, k jejichž přípravě neodmyslitelně patří olivový olej. Snítky rozmarýnu ozdobí pečené kuře i jehněčí maso. Pravý domácí chléb s rozmarýnem, trošku olivového oleje, láhev dobrého vína – a posezení s přáteli může začít.
TIP: lístky rozmarýnu před použitím rozmělněte v hmoždíři. Rozmarýn by se měl vařit společně s jídlem, aby se mohlo zcela uvolnit jeho výrazné aroma. Kdo nechce kousat do často tuhých lístků, uvaří jednoduše celou větvičku a před podáváním ji odstraní.