Tradiční velikonoční beránek

leaf image

Doba přípravy15 minut
Počet porcí6 porcí
Recept Tradiční velikonoční beránek

Ingredience:

1 tvaroh
1 hrnek celozrnné hladké mouky
1 hrnek tmavého řepného cukru
14 dkg másla
3-4 vejce
1 prášek do pečiva
2 lžíce pudinkového prášku

Postup:

  1. Vajíčka rozdělíme a ušleháme z bílků sníh. Všechny ostatní suroviny smícháme a na závěr lehce vmícháme sníh. Nalejeme do formy a upečeme.
20 minut + sušení
Recept Domácí křížaly
Domácí křížaly

ČÍST
90
Recept Francouzský rebarborový koláč
Francouzský rebarborový koláč

Spojení sladkého moučníku a mírně nakyslé, šťavnaté rebarbory by rozhodně nemělo chybět v repertoáru vašich letních mouč..

ČÍST

Produkty pro recept:

1005 g
VUC Praha Cukr řepný přírodní 1kg
VUC Praha Cukr řepný přírodní 1kg
13 g
Amylon Kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g BIO
Amylon Kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g BIO

9 Kč

153 g
bio*nebio Kypřicí prášek z vinného kamene 150 g
bio*nebio Kypřicí prášek z vinného kamene 150 g

53 Kč

1010 g
PROBIO Mouka pšeničná celozrnná jemně mletá 1 kg BIO
PROBIO Mouka pšeničná celozrnná jemně mletá 1 kg BIO

46 Kč

45 g
RAPUNZEL pudinkový prášek vanilkový 40 g BIO
RAPUNZEL pudinkový prášek vanilkový 40 g BIO

33 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení