Tvarohový beránek

leaf image

Můžete ho vytesat z piškotového, třeného, šlehačkového, nebo i mramorovaného těsta… Testovali jsme, zkoušeli, a teď vám s dojetím představujeme našeho šampiona.

Doba přípravy15 minut + pečení
Počet porcí8
Recept Tvarohový beránek

Postup:

  1. Rozdělíme vajíčka a z bílků ušleháme sníh.

  2. Všechny ostatní suroviny smícháme se žloutky a vytvoříme základ těsta.
  3. Na závěr lehce vmícháme sníh, tak aby se těsto provzdušnilo.
  4. Formu vytřeme máslem a vnitřek lehce vysypeme moukou.
  5. Těsto vylejeme do formy a pečeme při 160°C zhruba 40 minut.
  6. Beránka lehce pocukrujeme mletým cukrem.

30 minut
Recept Mandlové houstičky plněné jahodami a kokosovou šlehačkou
Mandlové houstičky plněné jahodami a kokosovou šlehačkou

Nachystejte tento zdravý a bezlepkový dezert pro své milé. Hodí se nejenom na Valentýna!

ČÍST
10 minut
Recept Matcha latté
Matcha latté

Mnozí říkají, že je to ten nejúčinnější "nakopávač". Zkuste ho místo svého obvyklého ranního latte a posuďte sami. ..

ČÍST

Produkty pro recept:

400 g
bio*nebio Přírodní třtinový cukr Mauritius Dark 400 g
bio*nebio Přírodní třtinový cukr Mauritius Dark 400 g
1010 g
Natural Jihlava Špaldová mouka celozrnná jemně mletá 1 kg
Natural Jihlava Špaldová mouka celozrnná jemně mletá 1 kg

39 Kč

Akce -33%
13 g
Amylon Kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g BIO
Amylon Kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g BIO

6 Kč

Akce -22%
404 g
PROBIO Cukr třtinový moučkový 400 g BIO
PROBIO Cukr třtinový moučkový 400 g BIO

49 Kč

Akce -36%
9 g
Amylon Cukr vanilkový 8 g BIO
Amylon Cukr vanilkový 8 g BIO

9 Kč

516 g
České Ghíčko Ghí – přepuštěné máslo 340 ml
České Ghíčko Ghí – přepuštěné máslo 340 ml

221 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení