Raw čokoláda s maca práškem a goji
Raw čokoládu si zamilují všichni, uvidíte, že zachutná dětem i dospělým. Vylepšit ji můžete přidáním MACA prášku nebo dalších zdravých ingredienci. Tento jednoduchý recept na raw čokoládu se brzy naučíte nazpaměť, protože ji budete připravovat hodně často. Je zdravý, chutný a dodá množství energie po náročném dni nebo sportovním výkonu. Recept je jednoduchý na přípravu a zaručeně každého potěší.
20 minut
8 kusů
Ingredience:
Ingredience: |
½ hrnku roztátého kokosového oleje |
¼ hrnku raw kakaového prášku |
1 polévková lžíce javorového sirupu |
slupka z mandarinky |
1 polévková lžíce MACA prášku |
2 čajové lžičky goji (kustovnice čínská) |
4 čajové lžičky kešu másla |
hrst mandlí |
Postup:
- 1. Smíchejte kokosový olej s kakaovým práškem. Po chvilce zamíchejte javorový sirup. Do výsledné hmoty nakonec přimíchejte mandarinkovou kůru, macu a goji.
- 2. Rozetřete tuto hmotu do připravené formy nebo čtvercové pánve vystlané pečícím papírem ve výšce přibližně 1 cm. Mandle můžete vtlačit v tomto bodě nebo je vmíchat již na počátku do připravené hmoty.
- 3. Na povrch dejte pár čajových lžiček kešu másla a pomocí nože (nebo jiného ostrého předmětu) ho promíchejte do samotné čokolády.
- 4. Vložte pánev nebo formu do chladničky a nechte vychladnout a odstát.
- 5. Můžete podávat!