Rapunzel Ocet balzamikový Modena 500 ml BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupilo 6 zákazníků
Tato krajová specialita se připravuje výhradně v severoitalské provincii Modena. Vyrábí se zkvašením šťávy vybraných odrůd bio hroznového vína (Trebbiano, Lambrusco a další místní odrůdy). Během následného zrání v dřevěných sudech získává své charakteristické aroma a nedostižný buket, který je určen harmonickou rovnováhou sladké a kyselé. Balsamikový ocet výborně hodí do salátů, marinád a zeleninových pokrmů. Rajčata s mozzarelou a čerstvou bazalkou, zakapaná olivovým olejem a balsamikovým octem jsou vynikající.
O produktu
Tato krajová specialita se připravuje výhradně v severoitalské provincii Modena. Vyrábí se zkvašením šťávy vybraných odrůd bio hroznového vína (Trebbiano, Lambrusco a další místní odrůdy). Během následného zrání v dřevěných sudech získává své charakteristické aroma a nedostižný buket, který je určen harmonickou rovnováhou sladké a kyselé. Balsamikový ocet výborně hodí do salátů, marinád a zeleninových pokrmů. Rajčata s mozzarelou a čerstvou bazalkou, zakapaná olivovým olejem a balsamikovým octem jsou vynikající.
Složení
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 ml) | 359 kJ |
Sacharidy | 195.7 g |
z toho cukry | 14.9 g |
Bílkoviny | 0.6 g |
Sůl | 0.05 g |