Rapunzel Kapary ve slaném nálevu 206 g BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupilo 5 zákazníků
Poupata kaparového keře se musí sklízet v časných ranních hodinách, dokud se nerozvijí. Po sklizni se naloží do slané vody, čímž se uchová jejich typická chuť a pevná struktura. Poté se zalijí nálevem z vinného octa a šetrně pasterizují. Kapary vylepší pizzu, zeleninové saláty, kořeněné omáčky, těstoviny, obilniny a rybí pokrmy. Výborné jsou i samotné na chlebu s máslem nebo do sandwichů.
Skladem
O produktu
Poupata kaparového keře se musí sklízet v časných ranních hodinách, dokud se nerozvijí. Po sklizni se naloží do slané vody, čímž se uchová jejich typická chuť a pevná struktura. Poté se zalijí nálevem z vinného octa a šetrně pasterizují. Kapary vylepší pizzu, zeleninové saláty, kořeněné omáčky, těstoviny, obilniny a rybí pokrmy. Výborné jsou i samotné na chlebu s máslem nebo do sandwichů.
Složení
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 104 kJ |
Tuky | 0.83 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g |
Vláknina | 3.2 g |
Bílkoviny | 2 g |
Sůl | 3.65 g |