PROBIO Pšenice setá 1 kg BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupilo 20 zákazníků
Pšenice je obilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny (z nich především lepek). To jí předurčuje skvělé pekařské vlastnosti - lepek ovlivňuje kynutí těst, jejich pružnost a dodává nadýchanost pečivu.
Pšeničné zrno lze zpracovat domácím mletím na mouku nebo si jej můžete nechat naklíčit a obohatit svůj jídelníček o živiny a sílu z jeho klíčků. Vyzkoušejte také doměkka uvařené zrno jako přílohu k pokrmům.
Skladem
O produktu
Pšenice je obilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny (z nich především lepek). To jí předurčuje skvělé pekařské vlastnosti - lepek ovlivňuje kynutí těst, jejich pružnost a dodává nadýchanost pečivu.
Pšeničné zrno lze zpracovat domácím mletím na mouku nebo si jej můžete nechat naklíčit a obohatit svůj jídelníček o živiny a sílu z jeho klíčků. Vyzkoušejte také doměkka uvařené zrno jako přílohu k pokrmům.
Složení
Alergeny
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 1470 kJ |
Tuky | 2.9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.4 g |
Sacharidy | 60 g |
z toho cukry | 6.8 g |
Vláknina | 15 g |
Bílkoviny | 13 g |