PROBIO mouka ze žlutého hrachu 450g BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupilo 24 zákazníků
Stejně jako ostatní luštěniny, je hrách vynikajícím zdrojem rostlinných bílkovin. Má nízký obsah tuků a vysoký obsah vlákniny. Přidáním hrachové mouky do pokrmů je obohatíte o potřebné bílkoviny a vlákninu.
Využití v kuchyni: na přípravu pomazánek, polévek, pikantní dipů, placiček, karbanátků, lívanců i na obalování.
Skladem
O produktu
Stejně jako ostatní luštěniny, je hrách vynikajícím zdrojem rostlinných bílkovin. Má nízký obsah tuků a vysoký obsah vlákniny. Přidáním hrachové mouky do pokrmů je obohatíte o potřebné bílkoviny a vlákninu.
Využití v kuchyni: na přípravu pomazánek, polévek, pikantní dipů, placiček, karbanátků, lívanců i na obalování.
Složení
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 1436 kJ |
Tuky | 0.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 59.1 g |
z toho cukry | 5.8 g |
Bílkoviny | 23.6 g |
Sůl | 0.01 g |