PROBIO Cukr želírovací 3:1 500 g BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Želírovací třtinový cukr s pektinem na přípravu marmelád a džemů. Bez chemických látek a konzervantů. Na 1,5 kg ovoce použijte 500 g želírovacího cukru. Velmi jednoduché na přípravu. Cukr vsypte do rozvařeného a rozmixovaného ovoce, krátce provařte a je hotovo.
O produktu
Želírovací třtinový cukr s pektinem na přípravu marmelád a džemů. Bez chemických látek a konzervantů. Na 1,5 kg ovoce použijte 500 g želírovacího cukru. Velmi jednoduché na přípravu. Cukr vsypte do rozvařeného a rozmixovaného ovoce, krátce provařte a je hotovo.
Složení
Alergeny
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 1700 kJ |
Sacharidy | 99.1 g |
z toho cukry | 97.1 g |
Sůl | 0.02 g |