NATU Super veggie Mrkev 80 g
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Křupavá, sladká, výživná. Mrazem sušená mrkev chutná jako čerstvě vytažená ze zahrádky. Využijete ji jak v teplé, tak studené kuchyni.
Šťavnaté kousky mrkve obohatí každý pokrm vizuálně i nutričně. Můžete ji přidat do kaše na slano nebo posypat zeleninové smoothie. Křupavé kostičky si zamilují i děti.
Díky unikátní technologii - lyofilizaci - si mrkev uchovává většinu svých původních vlastností jako je barva, výrazná chuť a živiny. Vyniká vysokým obsahem vlákniny.
Výhody:
- bohatá na vlákninu
- RAW produkt
Použití:
- do zeleninových smoothies
- do polévek
- do pomazánek, dipů a na zdobení
Věděli jste, že?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je nejšetrnější metoda zpracování potravin. Čerstvé suroviny se hluboce zmrazí a následně se z nich při nízkém tlaku odpaří veškerá voda. Díky tomu si lyofilizované potraviny zachovávají své původní vlastnosti jako je barva, plnohodnotná chuť, aroma a obsah zdraví prospěšných látek.
O produktu
Křupavá, sladká, výživná. Mrazem sušená mrkev chutná jako čerstvě vytažená ze zahrádky. Využijete ji jak v teplé, tak studené kuchyni.
Šťavnaté kousky mrkve obohatí každý pokrm vizuálně i nutričně. Můžete ji přidat do kaše na slano nebo posypat zeleninové smoothie. Křupavé kostičky si zamilují i děti.
Díky unikátní technologii - lyofilizaci - si mrkev uchovává většinu svých původních vlastností jako je barva, výrazná chuť a živiny. Vyniká vysokým obsahem vlákniny.
Výhody:
- bohatá na vlákninu
- RAW produkt
Použití:
- do zeleninových smoothies
- do polévek
- do pomazánek, dipů a na zdobení
Věděli jste, že?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je nejšetrnější metoda zpracování potravin. Čerstvé suroviny se hluboce zmrazí a následně se z nich při nízkém tlaku odpaří veškerá voda. Díky tomu si lyofilizované potraviny zachovávají své původní vlastnosti jako je barva, plnohodnotná chuť, aroma a obsah zdraví prospěšných látek.
Složení
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 1412 kJ |
Tuky | 1.2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g |
Sacharidy | 67 g |
z toho cukry | 61 g |
Vláknina | 18.8 g |
Bílkoviny | 4.5 g |