NATU Lyofilizované jablko 25 g
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Křupavé kostičky jablek se skvěle hodí do ovesné kaše, závinů nebo müsli. Jejich typickou sladko-kyselou chuť si můžete bez krájení vychutnat kdykoli a kdekoli.
Čerstvá jablka jsme zbavili slupky a jádřinců, nakrájeli na drobné kostičky a šetrně usušili metodou lyofilizace. Díky tomu si ovoce zachovává své nutriční vlastnosti jako jsou živiny, vitamíny a minerály. Lyo jablka se pyšní vysokým obsahem vlákniny a skvěle se hodí do kaší, granol nebo jen tak na zobání. Už nemusíte zdlouhavě sušit jablka v sušičce nebo na novinách u topení. Vychutnejte si křupavé jablečné kousky kdykoliv budete mít na ně chuť.
Jak skladovat lyofilizované ovoce
Mrazem sušené ovoce je vhodné skladovat při pokojové teplotě v původním sáčku, který pečlivě uzavřete nebo si jej můžete přesypat do vzduchotěšné nádoby. Díky tomu zůstane ovoce krásně křupavé. Pootevřený sáček nebo nádoba způsobí, že ovoce do sebe natáhne vzdušnou vlhkost, což se projeví změknutím. Rovněž je důležité skladovat lyo ovoce v temnu. Dlouhodobé vystavení světlu má za následek vyblednutí barvy.
Výhody
- 100 % ovoce
- bohaté na vlákninu
- typická sladko-kyselá chuť
- znovuuzavíratelné balení
O produktu
Křupavé kostičky jablek se skvěle hodí do ovesné kaše, závinů nebo müsli. Jejich typickou sladko-kyselou chuť si můžete bez krájení vychutnat kdykoli a kdekoli.
Čerstvá jablka jsme zbavili slupky a jádřinců, nakrájeli na drobné kostičky a šetrně usušili metodou lyofilizace. Díky tomu si ovoce zachovává své nutriční vlastnosti jako jsou živiny, vitamíny a minerály. Lyo jablka se pyšní vysokým obsahem vlákniny a skvěle se hodí do kaší, granol nebo jen tak na zobání. Už nemusíte zdlouhavě sušit jablka v sušičce nebo na novinách u topení. Vychutnejte si křupavé jablečné kousky kdykoliv budete mít na ně chuť.
Jak skladovat lyofilizované ovoce
Mrazem sušené ovoce je vhodné skladovat při pokojové teplotě v původním sáčku, který pečlivě uzavřete nebo si jej můžete přesypat do vzduchotěšné nádoby. Díky tomu zůstane ovoce krásně křupavé. Pootevřený sáček nebo nádoba způsobí, že ovoce do sebe natáhne vzdušnou vlhkost, což se projeví změknutím. Rovněž je důležité skladovat lyo ovoce v temnu. Dlouhodobé vystavení světlu má za následek vyblednutí barvy.
Výhody
- 100 % ovoce
- bohaté na vlákninu
- typická sladko-kyselá chuť
- znovuuzavíratelné balení
Složení
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 1259 kJ |
Tuky | 0.6 g |
Sacharidy | 71.5 g |
z toho cukry | 71.5 g |
Vláknina | 11 g |
Bílkoviny | 2.5 g |