NATU Lyofilizované brusinky 45 g
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
*Nakupujte nyní s LIMITOVANOU SLEVOU až 25 % na všechny již nezlevněné položky. Platí jen do pondělí 25. 11. 2024!
Mrazem sušené kanadské brusinky si díky šetrnému zpracování uchovávají až 90 % původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a obsah živin.
A nyní si je můžete díky šetrnému sušení mrazem (lyofilizací) dopřávat po celý rok a navíc jsou bez přidaného cukru.
Mrazem sušené klikvy známé jako kanadské brusinky jsou lehké, voňavé a krásně křupavé. Při kontaktu s vodou nebo vláhou změknou a navrací se téměř do původního stavu.
Využití:
Své uplatnění najdou jak ve studené, tak v teplé kuchyni. Stejně jako čerstvé, tak i sušené klikvy využíváme nejčastěji k přípravě sladkých dezertů, koláčů, buchet a také na zdobení moučníků. Sušené bobule jsou vhodné k přímé konzumaci nebo jako přísada do ovocných kaší, jogurtů nebo smoothie. Dokonce je můžete přidávat do marmelád a džemů a nejrůznějších zavařenin.
Výhody:
- až 90% původních vlastností
- lehké a křupavé
O produktu
Mrazem sušené kanadské brusinky si díky šetrnému zpracování uchovávají až 90 % původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a obsah živin.
A nyní si je můžete díky šetrnému sušení mrazem (lyofilizací) dopřávat po celý rok a navíc jsou bez přidaného cukru.
Mrazem sušené klikvy známé jako kanadské brusinky jsou lehké, voňavé a krásně křupavé. Při kontaktu s vodou nebo vláhou změknou a navrací se téměř do původního stavu.
Využití:
Své uplatnění najdou jak ve studené, tak v teplé kuchyni. Stejně jako čerstvé, tak i sušené klikvy využíváme nejčastěji k přípravě sladkých dezertů, koláčů, buchet a také na zdobení moučníků. Sušené bobule jsou vhodné k přímé konzumaci nebo jako přísada do ovocných kaší, jogurtů nebo smoothie. Dokonce je můžete přidávat do marmelád a džemů a nejrůznějších zavařenin.
Výhody:
- až 90% původních vlastností
- lehké a křupavé
Složení
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 1416 kJ |
Tuky | 1.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.4 g |
Sacharidy | 67.2 g |
z toho cukry | 34.7 g |
Vláknina | 24 g |
Bílkoviny | 1.7 g |
Sůl | 0.03 g |