NATU Lyofilizované borůvky 45g
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Mrazem sušené borůvky si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovávají až 90 % všech původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a především obsah zdraví prospěšných látek. Užijte si sladkou a lahodnou chuť borůvek po celý rok! Při šetrném sušení mrazem (lyofilizací) se zachová maximum pozitivních vlastností tohoto drobného ovoce. Borůvka patří mezi léčivky, které se dají zpracovat celé i včetně lístků. Borůvka má nezaměnitelnou chuť a patří tradičně mezi nejoblíbenější ovoce. Výhody: •až 90% původních vlastností •lehké a křupavé Využití : Lyofilizované neboli mrazem sušené borůvky můžete využívat úplně stejně jako čerstvě nasbírané borůvky. Při kontaktu s vodou se jako mávnutím kouzelného proutku vrátí ze sušeného do původního stavu, jako by byly právě utrženy. Přidejte si je do oblíbené kaše, smoothie, přidejte je při pečení nebo experimentování v RAW kuchyni.
O produktu
Mrazem sušené borůvky si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovávají až 90 % všech původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a především obsah zdraví prospěšných látek. Užijte si sladkou a lahodnou chuť borůvek po celý rok! Při šetrném sušení mrazem (lyofilizací) se zachová maximum pozitivních vlastností tohoto drobného ovoce. Borůvka patří mezi léčivky, které se dají zpracovat celé i včetně lístků. Borůvka má nezaměnitelnou chuť a patří tradičně mezi nejoblíbenější ovoce. Výhody: •až 90% původních vlastností •lehké a křupavé Využití : Lyofilizované neboli mrazem sušené borůvky můžete využívat úplně stejně jako čerstvě nasbírané borůvky. Při kontaktu s vodou se jako mávnutím kouzelného proutku vrátí ze sušeného do původního stavu, jako by byly právě utrženy. Přidejte si je do oblíbené kaše, smoothie, přidejte je při pečení nebo experimentování v RAW kuchyni.
Složení
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 1558 kJ |
Tuky | 2.1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g |
Sacharidy | 76 g |
z toho cukry | 62 g |
Vláknina | 15 g |
Bílkoviny | 4.6 g |
Sůl | 0.02 g |