NATU Kešu ořechy s parmezánem a Fleur de sel 180 g BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
*Nakupujte nyní s LIMITOVANOU SLEVOU až 25 % na všechny již nezlevněné položky. Platí jen do pondělí 25. 11. 2024!
Milujeme oříšky na slano a tak jsme spojili africké kešu s prémiovým italským sýrem Parmigiano reggiano. Výsledkem je originální snack, který skvěle ladí k vínu.
Ze vzdálené Afriky jsme dovezli kešu oříšky barvy slonové kosti. Byly vypěstovány farmáři v Burkině Faso v režimu ekologického zemědělství, tedy bez použití hnojiv a pesticidů. Doma jsme je na sucho opražili, posypali italským sýrem Parmigiano reggiano a na závěr přidali špetku soli. Vychutnejte si naplno slaný snack připravený z opravdových surovin bez zbytečností. Uvidíte, že se po nich rychle zapráší.
Výhody
- BIO kvalita
- na sucho pražené Fair trade kešu oříšky
- ochucené BIO parmezánem
- dokonalý slaný snack k vínu nebo filmu
- dárkové balení
Co možná nevíte o kešu oříšcích:
Kešu oříšky jsou plody takzvaného ledvinovníku západního. Tento strom dorůstá do výšky až 12 metrů a poprvé ho objevili v Brazílii. V 16. století se díky portugalským mořeplavcům rozšířil do Evropy a Asie a dnes ho v suchých tropických oblastech najdeme po celém světě. Mezi největší světové producenty kešu oříšků patří Indie, Vietnam a africké Pobřeží slonoviny. Jednotlivé regiony se liší nejen podmínkami pro pěstování, ale také odrůdami ledvinovníku a jejich kultivací. Kešu z různých zemí chutnají jinak, přestože nesou stejné označení. Zatímco indické kešu mají sladkou chuť s jemným nádechem kyselosti a bohaté kořeněné aroma, kešu ze Západní Afriky jsou díky svému africkému původu krásně nasládlé a mají světlejší barvu.
O produktu
Milujeme oříšky na slano a tak jsme spojili africké kešu s prémiovým italským sýrem Parmigiano reggiano. Výsledkem je originální snack, který skvěle ladí k vínu.
Ze vzdálené Afriky jsme dovezli kešu oříšky barvy slonové kosti. Byly vypěstovány farmáři v Burkině Faso v režimu ekologického zemědělství, tedy bez použití hnojiv a pesticidů. Doma jsme je na sucho opražili, posypali italským sýrem Parmigiano reggiano a na závěr přidali špetku soli. Vychutnejte si naplno slaný snack připravený z opravdových surovin bez zbytečností. Uvidíte, že se po nich rychle zapráší.
Výhody
- BIO kvalita
- na sucho pražené Fair trade kešu oříšky
- ochucené BIO parmezánem
- dokonalý slaný snack k vínu nebo filmu
- dárkové balení
Co možná nevíte o kešu oříšcích:
Kešu oříšky jsou plody takzvaného ledvinovníku západního. Tento strom dorůstá do výšky až 12 metrů a poprvé ho objevili v Brazílii. V 16. století se díky portugalským mořeplavcům rozšířil do Evropy a Asie a dnes ho v suchých tropických oblastech najdeme po celém světě. Mezi největší světové producenty kešu oříšků patří Indie, Vietnam a africké Pobřeží slonoviny. Jednotlivé regiony se liší nejen podmínkami pro pěstování, ale také odrůdami ledvinovníku a jejich kultivací. Kešu z různých zemí chutnají jinak, přestože nesou stejné označení. Zatímco indické kešu mají sladkou chuť s jemným nádechem kyselosti a bohaté kořeněné aroma, kešu ze Západní Afriky jsou díky svému africkému původu krásně nasládlé a mají světlejší barvu.
Složení
Alergeny
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 2431 kJ |
Tuky | 45 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 10 g |
Sacharidy | 26 g |
z toho cukry | 6 g |
Vláknina | 3 g |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 1 g |