NATU Camu Camu prášek 80 g BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Camu Camu je stálezelený strom pocházející z oblasti amazonského deštného pralesa. Jedná se o unikátní dar přírody, jehož plody obsahují vysoké množství vitaminu C. Ten přispívá k normální funkci imunitního systému a nervové soustavy a rovněž se podílí na snížení míry únavy a vyčerpání.
Camu camu jsou bobule stromu rostoucího v deštné části amazonského pralesa. Samostatně se nekonzumují kvůli jejich charakteristické kyselé chuti. Používají se přímo na výrobu doplňku stravy ve formě prášku nebo k výrobě nápojů. Podobně jako acerola se pyšní jedním z nejvyšších obsahů nejznámějšího antioxidantu na světě – vitaminu C. Náš prášek camu camu je v BIO kvalitě.
Účinky vitaminu C:
- pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem (antioxidant)
- podporuje imunitu
- snižuje míru únavy a vyčerpání
- přispívá k normální funkci nervové soustavy, která ovládá činnost všech orgánů v těle
- přispívá k vyrovnanému energetickému metabolismu
- přispívá k normální psychické činnosti, zahrnující schopnost koncentrace, učení, paměti a myšlení
Doporučené dávkování
1 čajová lžička (2 g) denně. Prášek rozmíchat v 150–200 ml vody nebo libovolném nápoji. Přidat ho můžete i do smoothie.
Obsah vitamínu C na 100 g: 10 000 mg.
Věděli jste, že?
1 čajová lžička prášku z camu camu (2 g) s obsahem 200 mg vitaminu C vám pokryje nad rámec denní doporučenou dávku tohoto vitaminu. Doporučuje se lidem se sníženou imunitou a kuřákům, kteří mají zvýšenou potřebu vitaminu C.
Upozornění
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.
O produktu
Camu Camu je stálezelený strom pocházející z oblasti amazonského deštného pralesa. Jedná se o unikátní dar přírody, jehož plody obsahují vysoké množství vitaminu C. Ten přispívá k normální funkci imunitního systému a nervové soustavy a rovněž se podílí na snížení míry únavy a vyčerpání.
Camu camu jsou bobule stromu rostoucího v deštné části amazonského pralesa. Samostatně se nekonzumují kvůli jejich charakteristické kyselé chuti. Používají se přímo na výrobu doplňku stravy ve formě prášku nebo k výrobě nápojů. Podobně jako acerola se pyšní jedním z nejvyšších obsahů nejznámějšího antioxidantu na světě – vitaminu C. Náš prášek camu camu je v BIO kvalitě.
Účinky vitaminu C:
- pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem (antioxidant)
- podporuje imunitu
- snižuje míru únavy a vyčerpání
- přispívá k normální funkci nervové soustavy, která ovládá činnost všech orgánů v těle
- přispívá k vyrovnanému energetickému metabolismu
- přispívá k normální psychické činnosti, zahrnující schopnost koncentrace, učení, paměti a myšlení
Doporučené dávkování
1 čajová lžička (2 g) denně. Prášek rozmíchat v 150–200 ml vody nebo libovolném nápoji. Přidat ho můžete i do smoothie.
Obsah vitamínu C na 100 g: 10 000 mg.
Věděli jste, že?
1 čajová lžička prášku z camu camu (2 g) s obsahem 200 mg vitaminu C vám pokryje nad rámec denní doporučenou dávku tohoto vitaminu. Doporučuje se lidem se sníženou imunitou a kuřákům, kteří mají zvýšenou potřebu vitaminu C.
Upozornění
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.
Složení
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 1329 kJ |
Tuky | 3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.1 g |
Sacharidy | 52 g |
z toho cukry | 3.7 g |
Vláknina | 26 g |
Bílkoviny | 7.2 g |