Country Life cukr třtinový Sucanat přírodní nerafinovaný 500g BIO

Country Life cukr třtinový Sucanat přírodní nerafinovaný 500g BIO

Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení

Tento týden zakoupilo 20 zákazníků

GREEN FRIDAY - SLEVA až 25 %*

*Nakupujte nyní s LIMITOVANOU SLEVOU až 25 % na všechny již nezlevněné položky. Platí jen do pondělí 25. 11. 2024!

Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablkách a medu. Můžete ho v kuchyni používat jako běžný cukr. Vychutnejte si ho v biokvalitě.


Krásně vybarvené krystaly bohaté na melasu dodají šmrnc, plnou chuť i vůni domácím limonádám i dezertům.


Výborný do kávy, čaje i na pečení. Zkrátka všude tam, kde jste zvyklí používat klasický bílý cukr. Typicky sladkou chuť rozšiřuje o další rozměry chutí.


Třtinový cukr je naprosto nepostradatelnou surovinou pro výrobu pravého mojita nebo jeho virgin varianty. Vytvoříte s ním i typickou krustičku na creme brulee. Třtinový cukr není ale jen dobrý společník pro sváteční vaření. Můžete ho používat na denní bázi a postupně s ním nahradit cukr bílý.


Tipy a recepty na použití třtinového cukru:


pečení - třtinový cukr slouží dobře k oslazení pečených dezertů

krémy - i studené dezerty můžete sladit třtinovým cukrem

zmrzlina - zkuste domácí zmrzlinu a pokud ji potřebujete přisladit, můžete použít třtinový cukr

Vyrábí se z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy.


Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.

63 Kč
100 g za 16 Kč
Min. prodejní cena za posledních 30 dní: 63 Kč

Skladem

O produktu

Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablkách a medu. Můžete ho v kuchyni používat jako běžný cukr. Vychutnejte si ho v biokvalitě.


Krásně vybarvené krystaly bohaté na melasu dodají šmrnc, plnou chuť i vůni domácím limonádám i dezertům.


Výborný do kávy, čaje i na pečení. Zkrátka všude tam, kde jste zvyklí používat klasický bílý cukr. Typicky sladkou chuť rozšiřuje o další rozměry chutí.


Třtinový cukr je naprosto nepostradatelnou surovinou pro výrobu pravého mojita nebo jeho virgin varianty. Vytvoříte s ním i typickou krustičku na creme brulee. Třtinový cukr není ale jen dobrý společník pro sváteční vaření. Můžete ho používat na denní bázi a postupně s ním nahradit cukr bílý.


Tipy a recepty na použití třtinového cukru:


pečení - třtinový cukr slouží dobře k oslazení pečených dezertů

krémy - i studené dezerty můžete sladit třtinovým cukrem

zmrzlina - zkuste domácí zmrzlinu a pokud ji potřebujete přisladit, můžete použít třtinový cukr

Vyrábí se z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy.


Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.

Složení

Cukr třtinový*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny

Může obsahovat stopy lepku.

Výživové hodnoty

Energetická hodnota (na 100 g)1591 kJ
Sacharidy90 g
z toho cukry90 g
Sůl0.1 g

Alternativní produkty

203 g
PROBIO Rozinky 200g BIO
PROBIO Rozinky 200g BIO

58 Kč

100 g
Sonnentor Skořicové cukrování 90 g BIO
Sonnentor Skořicové cukrování 90 g BIO

71 Kč

160 g
Auga Fazole černé sterilované bez nálevu 150 g BIO
Auga Fazole černé sterilované bez nálevu 150 g BIO

42 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení