PROBIO Mandle plátky 100 g BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Mandle jsou bohatým zdrojem omega mastných kyselin, vlákniny, bílkovin a kvalitních tuků.
Mandle blanšírované ve formě plátků se často používají do cukroví a moučníků. Můžete je přidat do snídaňových cerálií, v kombinaci se sušeným ovocem vytvoří superzdravou svačinku nebo si z nich vyrobte mandlové mléko či je pomlete na mouku.
O produktu
Mandle jsou bohatým zdrojem omega mastných kyselin, vlákniny, bílkovin a kvalitních tuků.
Mandle blanšírované ve formě plátků se často používají do cukroví a moučníků. Můžete je přidat do snídaňových cerálií, v kombinaci se sušeným ovocem vytvoří superzdravou svačinku nebo si z nich vyrobte mandlové mléko či je pomlete na mouku.
Složení
Alergeny
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 2544 kJ |
Tuky | 53.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4.1 g |
Sacharidy | 4 g |
z toho cukry | 3.8 g |
Vláknina | 9.9 g |
Bílkoviny | 24.6 g |
Sůl | 0.01 g |