NATU Mandlový protein 200 g BIO
Mandlový protein mimo kvalitního spektra bílkovin je bohatý na obsah vlákniny.
Mandlový protein se získává mechanickým lisováním loupaných mandlí. Během tohoto procesu se částečně oddělí tuk, který se využívá na výrobu mandlového oleje a sacharidy. Vzniklá pasta se dále suší a rozemele na jemný prášek.
Nejnižší běžná cena za posledních 30 dnů: 219 Kč. Historie ceny.
Skladem
Složení
Popis produktu
Mandlový protein rozmíchejte ve svém oblíbeném smoothie nebo ho přidejte do snídaňových kaší, jogurtů, müsli či do těsta při pečení. V receptech můžete nahradit část mouky mandlovým proteinem. Obohatí těsto chuťově i nutričně.
Věděli jste že?
V jedné mandli je 0,25 g proteinu? K získání 14 g mandlového proteinu byste museli sníst cca 60 mandlí.
Použití:
Dávkování je velmi individuální a je třeba zohlednit fyzickou aktivitu. Doporučujeme použít 1-2 polévkové lžíce (15–30 g) denně. Z jedné dávky (30 g) dostane 14 g bílkovin.