PROBIO Kakao 150 g BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupilo 32 zákazníků
Kakao v jeho nejpřirozenější kvalitě. Je vyprodukováno v ekologickém zemědělství, není alkalizováno a neobsahuje regulátory kyselosti. Kakao má hořce omamnou chuť a při pečení je naprosto nepostradatelné. Všichni známe jeho využití při přípravě pečených a nepečených dezertů, nápojů nebo polev.
Nealkalizované kakao je přírodní neupravené kakao. Je světlejší a aromaticky bohatší a komplexnější. Jeho hlavním benefitem je množství antioxidantů, které si díky tomu, že není chemicky upravováno, ponechá. Je to až o 60 – 80 % více antioxidantů než u kakaa alkalizovaného.
Skladem
O produktu
Kakao v jeho nejpřirozenější kvalitě. Je vyprodukováno v ekologickém zemědělství, není alkalizováno a neobsahuje regulátory kyselosti. Kakao má hořce omamnou chuť a při pečení je naprosto nepostradatelné. Všichni známe jeho využití při přípravě pečených a nepečených dezertů, nápojů nebo polev.
Nealkalizované kakao je přírodní neupravené kakao. Je světlejší a aromaticky bohatší a komplexnější. Jeho hlavním benefitem je množství antioxidantů, které si díky tomu, že není chemicky upravováno, ponechá. Je to až o 60 – 80 % více antioxidantů než u kakaa alkalizovaného.
Složení
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 1430 kJ |
Tuky | 11 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 6.5 g |
Sacharidy | 14 g |
Vláknina | 45 g |
Bílkoviny | 24 g |
Sůl | 0.1 g |