DEZERT rýžový vanilka bio NaturGreen 2x125g
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupilo 7 zákazníků
Rýžový vanilkový dezert se hodí jak k přímé spotřebě, tak jako ingredience do sladkých jídel. Neobsahuje živočišné mléko ani lepek. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Využití:
snídaně - dezert můžete přidat do kaše nebo ho jednoduše smíchat s ovocem či s müsli
smoothie - dezert kombinujte s vodou, ovocem, ořechy a semínky a rozmixujte
pohár - na dno skleničky dejte piškoty, nalijte na ně dezert, zasypte ovocem a nahoru dejte šlehačku, do poháru můžete dle libosti přidat i ořechy a semínka
Rýže pochází z tropických oblastí Asie a Afriky. Domestikována byla přibližně před 10 000 lety a dnes je jednou z nejdůležitějších obilovin světa. Jako hlavní příjem potravy ji má asi 1/4 obyvatelstva zeměkoule. Z rýže se vyrábí mouka, nápoje, dezerty, ale také pivo nebo víno. Buddhističtí mniši z rýže vytváří známé mandaly a rýžový papír je hojně využíván v umění.
Skladem
O produktu
Rýžový vanilkový dezert se hodí jak k přímé spotřebě, tak jako ingredience do sladkých jídel. Neobsahuje živočišné mléko ani lepek. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Využití:
snídaně - dezert můžete přidat do kaše nebo ho jednoduše smíchat s ovocem či s müsli
smoothie - dezert kombinujte s vodou, ovocem, ořechy a semínky a rozmixujte
pohár - na dno skleničky dejte piškoty, nalijte na ně dezert, zasypte ovocem a nahoru dejte šlehačku, do poháru můžete dle libosti přidat i ořechy a semínka
Rýže pochází z tropických oblastí Asie a Afriky. Domestikována byla přibližně před 10 000 lety a dnes je jednou z nejdůležitějších obilovin světa. Jako hlavní příjem potravy ji má asi 1/4 obyvatelstva zeměkoule. Z rýže se vyrábí mouka, nápoje, dezerty, ale také pivo nebo víno. Buddhističtí mniši z rýže vytváří známé mandaly a rýžový papír je hojně využíván v umění.
Složení
Alergeny
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 430 kJ |
Tuky | 2.7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g |
Sacharidy | 18.5 g |
z toho cukry | 10.4 g |
Bílkoviny | 0.8 g |
Sůl | 0.1 g |