Sleva na kaši
Kaše. Jedna z oblíbených a nutričně hodnotných snídaní. Uvařit rýžovou kaši určitě zvládne každý. U kaše jáhlové už musíme dostatečně promýt jáhly, aby kaše nebyla hořká. A jak si uděláme kaši čirokovou? V dnešní době nám už mnoho výrobců jde vstříc a připravili pro nás rychlé varianty těchto snídaní. K dostání jsou kaše jednodruhové, ale i míchané, obohacené o vlákninu, probiotika, vitamíny.
Většinou jde o instantní varianty, které není potřeba vařit. Stačí ohřát vodu či mléko a zamíchat. A to zvládne každý. Dochutit kaši můžete skořicí, oříšky, nastrouhaným jablkem nebo hruškou či sezonním ovocem. Nejen děti ocení ozdobení třeba v podobě obličeje. Dvě kolečka banánu jako oči, tváře z malin a plátek jablka udělá úsměv nejen na talíři. A pokud někdo ranní dobrotu nedojí, pak zbytek dejte do skleničky a lednice. Odpoledne můžete zakápnout medem, přidat ovoce a rychlá svačina je hotová.