Složitost receptu
Čas potřebný pro přípravu: 15 min
porce: 4
Pikantní dip na asijský způsob
Zapomeňte na kupované omáčky plné chemie a pusťte se do výroby sami! S naším domácím pikantním dipem budete hvězdou každého grilování.
Ingredience
2–3 lžičky červené kari pasty
2 lžičky kečupu
200 ml kokosového krému
1 lžička třtinového cukru
¼ lžičky rybí omáčky
šťáva z jedné limetky
chilli paprička
Postup
- Kari pastu, kečup, kokosový krém, cukr, rybí omáčku a limetku dejte do menšího hrnce, přiveďte k varu a pak nechte 5 minut probublávat, aby dip zhoustl.
- Přendejte do servírovací misky a posypte nasekanou papričkou.
- Nejlépe dip chutná k hamburgerům nebo karbanátkům z mletého masa.