Složitost receptu
Čas potřebný pro přípravu: 15 min
porce: 2
Domácí zapečené müsli
Zapomeňte na kupovaná müsli a vyzkoušejte si připravit vlastní doma! Naše domácí zapečené müsli je plné ovesných vloček, sušeného ovoce, oříšků a semínek – dokonale křupavé a lahodné.
Ingredience
1 banán (cca 150g)
30 ml agávového sirupu
1 lžička kokosového oleje
mandlové nebo jiné rostlinné mléko
brusinky, borůvky nebo jiné lyofilizované ovoce
120 g ovesných vloček
Postup
- V misce rozmačkejte vidličkou banán. Přidejte agávový sirup, kokosový olej a ovesné vločky. Míchejte, dokud se nevytvoří tužší (těstovitá) konzistence.
- Rozprostřete směs na pečící papír na plechu a pečte přibližně 10 minut při 175°C.
- Vyndejte z trouby, nechte vychladnout a rozlámejte na menší kousky.
- Dejte cereálie do misky, zalejte mandlovým mlékem.
- Zasypejte svým oblíbeným ovocem.