Složitost receptu
Čas potřebný pro přípravu: 20 min + pečení
porce: 6

Domácí křížaly

Objevte kouzlo domácích křížal, které vás přenesou do dětství a nabídnou zdravou a lahodnou svačinku!


Postup

  1. Omytá a osušená jablka nebo hrušky rozpůlíme, zbavíme stopek, bubáků a odjadřincujeme. Pokrájíme na stroužky bez slupek a naskládáme na plech.
  2. V troubě sušíme při polootevřených dvířkách pár hodin na 70 °C a posléze na 40°C.

Co je Ošatka?

Dobré, zdravé, přírodní

U nás najdete širokou paletu oblíbených a osvědčených značek pod jednou střechou. Více než 100 ověřených dodavatelů.

Doprava zdarma

Každou ošatku za více než 1499 Kč vám doručíme zdarma.

Každý měsíc slevové akce

Nepropásněte unikátní cenové trháky u potravin známých BIO značek.