Složitost receptu
Čas potřebný pro přípravu: 20 min
kus: 8

Raw čokoláda s maca práškem a goji

Raw čokoládu si zamilují všichni, uvidíte, že zachutná dětem i dospělým. Vylepšit ji můžete přidáním MACA prášku nebo dalších zdravých ingredienci. Tento jednoduchý recept na raw čokoládu se brzy naučíte nazpaměť, protože ji budete připravovat hodně často. Je zdravý, chutný a dodá množství energie po náročném dni nebo sportovním výkonu. 

Ingredience

Ingredience:
½ hrnku roztátého kokosového oleje
¼ hrnku raw kakaového prášku
1 polévková lžíce javorového sirupu
slupka z mandarinky
1 polévková lžíce MACA prášku
2 čajové lžičky goji (kustovnice čínská)
4 čajové lžičky kešu másla
hrst mandlí

Postup

  1. Smíchejte kokosový olej s kakaovým práškem. Po chvilce zamíchejte javorový sirup. Do výsledné hmoty nakonec přimíchejte mandarinkovou kůru, macu a goji.
  2. Rozetřete tuto hmotu do připravené formy nebo čtvercové pánve vystlané pečícím papírem ve výšce přibližně 1 cm. Mandle můžete vtlačit v tomto bodě nebo je vmíchat již na počátku do připravené hmoty.
  3. Na povrch dejte pár čajových lžiček kešu másla a pomocí nože (nebo jiného ostrého předmětu) ho promíchejte do samotné čokolády.
  4. Vložte pánev nebo formu do chladničky a nechte vychladnout a odstát.
  5. Můžete podávat!

Co je Ošatka?

Dobré, zdravé, přírodní

U nás najdete širokou paletu oblíbených a osvědčených značek pod jednou střechou. Více než 100 ověřených dodavatelů.

Doprava zdarma

Každou ošatku za více než 1499 Kč vám doručíme zdarma.

Každý měsíc slevové akce

Nepropásněte unikátní cenové trháky u potravin známých BIO značek.