Stevikom Kombucha kopřiva 500 ml BIO
BIO kombucha kopřiva se vyrábí z BIO třtinového cukru a odvaru z BIO zeleného čaje a kopřivy.
Pokud kombucha neperlí, stačí ponechat při pokojové teplotě kolem 20 °C i více, brzy se probudí k životu a budete si ji moci vychutnat. Tradičně se tento nápoj vyrábí fermentací černého čaje s cukrem prostřednictvím čajové houby - kombuchy. Můžete si však vychutnat i varianty ze zeleného čaje nebo bylinek. Kombucha v průběhu fermentačního procesu spotřebuje většinu cukru, takže se nemusíte bát, že by byl nápoj příliš sladký.
- kombucha je příjemně perlivý osvěžující nápoj
- ze zeleného čaje má nejen osvěžující, ale i povzbuzující chuť
Nejnižší běžná cena za posledních 30 dnů: 53 Kč. Historie ceny.
Skladem
Složení