Sonnentor Koření Petržel řezaná nať 15 g BIO
O petrželi nemůžeme říct, že se k něčemu nehodí.
Možná proto patří k těm kuchyňským bylinám, které se zdají ve středoevropské kuchyni nepostradatelnými. Nať s hladkými nebo kadeřavými lístky se v našich zeměpisných šířkách velmi často a s oblibou používá do spousty jídel. Vedle polévek, salátů a brambor, ke kterým skvěle hodí se dají z natě vykouzlit různé kreativní pokrmy.
- petržel se přirozeně skvěle hodí k rybám, vajíčkům, zelenině a téměř ke všemu, na co má člověk chuť
Popis produktu
TIP: Vyzkoušejte orientální petrželový salát: velké množství natě (nešetřit!) jemně nasekat a smíchat s několika rajčaty, přidat dresing z citronu, soli a olivového oleje. Neměla by chybět v žádné domácnosti.
Kde najde využití:luštěniny, dýně / cuketa, drůbež, čatní, ryby, grilování, jídla z jednoho hrnce, dipy, dušené maso, čerstvý sýr, rizoto, zapékání, vepřové maso, pesto, jehněčí maso, brambory, pomazánky, vegetariánská jídla, rajčata, těstoviny, zelenina, vejce, pikantní štrúdl, pečené maso, polévky, salát