PROBIO Pšeničný bulgur 500 g BIO
Znáte pšeničný bulgur? Bulgur se vyrábí z pšenice speciální tradiční technologií.
Pšenice se nejprve aktivuje vodou a teplem a nechá se částečně naklíčit (v zrnu tak vznikají enzymy a stává biologicky aktivním), poté se párou vysuší a nakonec se hrubě nadrtí. Díky této úpravě je lehce stravitelný.
- bulgur má vysoký obsah vlákniny, což blahodárně působí na naše trávení
- je nutričně bohatý
Nejnižší běžná cena za posledních 30 dnů: 41 Kč. Historie ceny.
Skladem
Složení
Popis produktu
Bulgur v kuchyni:
Oceníte především jeho rychlou přípravu a univerzálnost. Je připraven za cca 20 minut. Bulgur krátce povaříte (5 minut) a necháte jej 15 minut dojít pod pokličkou. Využijete jej jako přílohu k masovým, zeleninovým pokrmům, pro přípravu různých směsí, do salátů, karbanátků a placiček, na zapékání, jako zavářku do polévek, pilafů apod.