PROBIO Cukr želírovací 3:1 500 g BIO
Od PROBIO
Želírovací třtinový cukr s pektinem na přípravu marmelád a džemů.
Na 1,5 kg ovoce použijte 500 g želírovacího cukru. Velmi jednoduché na přípravu. Cukr vsypte do rozvařeného a rozmixovaného ovoce, krátce provařte a je hotovo.
- bez chemických látek a konzervantů
52 Kč
Nejnižší běžná cena za posledních 30 dnů: 52 Kč. Historie ceny.
Skladem
Energetická hodnota (na 100 g)
1700 kJ
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sůl
0.02 g
Sacharidy
99.1 g
z toho cukry
97.1 g
Bílkoviny
0 g
Vláknina
0 g
Složení
Třtinový cukr BIO, 1 % citrusový pektin