Mixit Křupavé ovoce a ořechy v čokoládě 180 g
Od Mixit
Milujete čokoládu, křupavé ovoce a ořechy?
My se zamilovali a zamixovali do spojení všech tří dobrot. Ochutnejte naprosté chuťové blaho při křupnutí pořádné vrstvy čokolády pod kterou se skrývá mrazem sušený rybíz, maliny, jahody, borůvky nebo lískové oříšky a mandle. Varujeme před zamilováním na první ochutnání.
- vybraná kombinace čokolády, ořechů a ovoce
182 Kč
Nejnižší běžná cena za posledních 30 dnů: 182 Kč. Historie ceny.
Skladem
Energetická hodnota (na 100 g)
2163 kJ
Tuky
32 g
z toho nasycené mastné kyseliny
17 g
Sůl
0.08 g
Sacharidy
49 g
z toho cukry
47 g
Bílkoviny
6.4 g
Vláknina
6.9 g
Složení
černý rybíz v mléčné čokoládě (mléčná čokoláda 84 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), lyofilizovaný černý rybíz 14 %, lešticí látka: arabská guma; cukr, med), lískové oříšky v mléčné čokoládě (mléčná čokoláda 70 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), pražená jádra lískových ořechů 29 %, lešticí směs: arabská guma; cukr, med), mandle v mléčné čokoládě (mléčná čokoláda 79 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), jádra pražených mandlí 20 %, lešticí látka: arabská guma; cukr, med), borůvky v hořké čokoládě s jahodovým prachem (hořká čokoláda 85 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko), lyofilizované ovoce (borůvky 11 %, jahodový prach 4 %)), maliny v hořké čokoládě s malinovým prachem (hořká čokoláda 86,7 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko), lyofilizované ovoce (maliny 9,6 %, malinový prach 3,7 %)), jahody v hořké čokoládě s jahodovým prachem (hořká čokoláda 86,7 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko), lyofilizované ovoce (jahody 9,6 %, jahodový prach 3,7 %)). V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 49 % a v mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 30 %.