Amylon Puding rýžový s jablkem a skořicí 40 g BIO
Od Amylon
Skvělý pudink, který se liší svou recepturou pouze v typu škrobu.
Pudink se dá vařit nejenom s kravským mlékem, ale i s jeho náhražkami; například s ovesným, sójovým či lískooříškovým.
- díky rýžovému škrobu chutná téměř stejně jako klasické pudinky, ale je bez lepku
31 Kč
Nejnižší běžná cena za posledních 30 dnů: 31 Kč. Historie ceny.
Skladem
Energetická hodnota (na 100 g)
339 kJ
Tuky
1.4 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0.9 g
Sůl
0.09 g
Sacharidy
14 g
z toho cukry
8 g
Bílkoviny
3 g
Vláknina
0 g
Složení
Bio rýžový škrob, bio sušené jablko 8 %, bio mletá skořice 3 %.
Popis produktu
Příprava:
- Odměřte 500 ml mléka
- Z toho 350 ml odlijte do varné nádoby
- Přidejte 1 lžíci cukru (cca. 20 g) a zahřejte k varu
- Do zbytku mléka vysypte prášek a důkladně rozmíchejte
- Nalijte do vroucího mléka a za stálého míchání vařte asi 2 minuty