Sonnentor Koření kopr 15 g BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupilo 7 zákazníků
*Nakupujte nyní s LIMITOVANOU SLEVOU až 25 % na všechny již nezlevněné položky. Platí jen do pondělí 25. 11. 2024!
Kopr je mnohem víc než jen „nať do okurků“. Okurky s koprem a jogurtem jsou sice báječným letním osvěžením, přesto je škoda nepoznat další možnosti, které nám toto aromatické koření nabízí. Kopr voní po citronu a výborně se hodí ke kořenové zelenině, fazolím, bramborám a červené řepě. Také ruský boršč (polévka z červené řepy) nutně potřebuje kopr, aby chutnal autenticky. Velmi chutný je rovněž indický čočkový špenát, jehož charakter určuje nať a semínka kopru. Kdo má rád norskou kuchyni, může připravit lososa, mušle nebo krevety s koprovou omáčkou a potěšit se typickou skandinávskou chutí. V Rakousku zná téměř každý tradiční koprové fazole s hovězím masem.
TIP: cenné aroma kopru se rychle ztrácí, doporučujeme přidat až ke konci vaření.
Skladem
O produktu
Kopr je mnohem víc než jen „nať do okurků“. Okurky s koprem a jogurtem jsou sice báječným letním osvěžením, přesto je škoda nepoznat další možnosti, které nám toto aromatické koření nabízí. Kopr voní po citronu a výborně se hodí ke kořenové zelenině, fazolím, bramborám a červené řepě. Také ruský boršč (polévka z červené řepy) nutně potřebuje kopr, aby chutnal autenticky. Velmi chutný je rovněž indický čočkový špenát, jehož charakter určuje nať a semínka kopru. Kdo má rád norskou kuchyni, může připravit lososa, mušle nebo krevety s koprovou omáčkou a potěšit se typickou skandinávskou chutí. V Rakousku zná téměř každý tradiční koprové fazole s hovězím masem.
TIP: cenné aroma kopru se rychle ztrácí, doporučujeme přidat až ke konci vaření.