PROBIO Pohanka lámanka 400 g BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupilo 47 zákazníků
*Nakupujte nyní s LIMITOVANOU SLEVOU až 25 % na všechny již nezlevněné položky. Platí jen do pondělí 25. 11. 2024!
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky. Díky tomu příznivě ovlivňuje naši imunitu a dobře působí i na nervovou a cévní soustavu.
U pohanky garantujrme bezlepkovost (obsah lepku do 20 mg/kg). Je loupaná mechanicky (ne termicky), takže si zachovává větší množství živin, které se při tepelném zpracování ztrácí.
Pohanka lámanka v kuchyni:
Kdo nezná pohankové karbanátky? Neskutečná dobrota. Lámanka je skvělý základ pro přípravu karbanátků, placiček, zapékaných sladkých i slaných pokrmů. připravíte z ní snídaňové kaše, hoďte hrstku do polévky na zahuštění, posypte jí buchtu místo drobenky, udělat skvělou "škvarkovou pomazánku" apod. Její využití je široké.
Skladem
O produktu
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky. Díky tomu příznivě ovlivňuje naši imunitu a dobře působí i na nervovou a cévní soustavu.
U pohanky garantujrme bezlepkovost (obsah lepku do 20 mg/kg). Je loupaná mechanicky (ne termicky), takže si zachovává větší množství živin, které se při tepelném zpracování ztrácí.
Pohanka lámanka v kuchyni:
Kdo nezná pohankové karbanátky? Neskutečná dobrota. Lámanka je skvělý základ pro přípravu karbanátků, placiček, zapékaných sladkých i slaných pokrmů. připravíte z ní snídaňové kaše, hoďte hrstku do polévky na zahuštění, posypte jí buchtu místo drobenky, udělat skvělou "škvarkovou pomazánku" apod. Její využití je široké.
Složení
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 1462 kJ |
Tuky | 2.1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.26 g |
Sacharidy | 68 g |
z toho cukry | 0.9 g |
Bílkoviny | 11 g |