PROBIO Mouka špaldová celozrnná jemně mletá 1kg BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupilo 164 zákazníků
*Nakupujte nyní s LIMITOVANOU SLEVOU 20 % na všechny již nezlevněné položky. Platí jen do pondělí 25. 11. 2024!
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná špaldová mouka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chléb, quiche, pizzy…
Náš TIP: Začínáte-li s celozrnnými moukami, můžete zkusit ve svém oblíbeném receptu nahradit 1/3 bílé mouky moukou špaldovou nebo pšeničnou celozrnnou a pak postupně zvyšovat poměr. Tyto celozrnné mouky obohatí jídlo důležitými živinami, vlákninou a déle vás zasytí. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
Skladem
O produktu
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná špaldová mouka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chléb, quiche, pizzy…
Náš TIP: Začínáte-li s celozrnnými moukami, můžete zkusit ve svém oblíbeném receptu nahradit 1/3 bílé mouky moukou špaldovou nebo pšeničnou celozrnnou a pak postupně zvyšovat poměr. Tyto celozrnné mouky obohatí jídlo důležitými živinami, vlákninou a déle vás zasytí. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
Složení
Alergeny
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 1457 kJ |
Tuky | 1.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g |
Sacharidy | 64.5 g |
z toho cukry | 1.3 g |
Bílkoviny | 13.4 g |