PROBIO Houbové špaldoto 210g BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupilo 51 zákazníků
Špaldoto houbové - nejprodávanější klasika. Špaldu na špaldoto pěstujeme u nás na farmě a jde vždy o původní nepřešlechtěnou odrůdu s výbornými nutričními vlastnostmi. Je velmi dobře stravitelná a ve středověku s ní dokonce léčili. Jako základ špaldota jsme použili naše špaldové kernotto - jemně obroušené špaldové zrno - vlastně kroupy, přidali sušené hříbky, koření a bylinky. Špaldoto je skvělým parťákem na doma, cesty i dovolené, hotové je během 30 minut a téměř bez práce. Je velmi chutné a díky celozrnnosti zasytí na dlouhou dobu. Rychlá a jednoduchá příprava: Do směsi přidáte jen vodu a lžíci oleje a necháte 30 minut pod pokličkou vařit.. Naše tipy na přípravu: Při servírování posypte strouhaným sýrem nebo do špaldota vmíchejte krémový sýr, můžete přidat kuřecí maso. Ze špaldota lze připravit i polévku, jednoduše tím, že přidáte více vody.
O produktu
Špaldoto houbové - nejprodávanější klasika. Špaldu na špaldoto pěstujeme u nás na farmě a jde vždy o původní nepřešlechtěnou odrůdu s výbornými nutričními vlastnostmi. Je velmi dobře stravitelná a ve středověku s ní dokonce léčili. Jako základ špaldota jsme použili naše špaldové kernotto - jemně obroušené špaldové zrno - vlastně kroupy, přidali sušené hříbky, koření a bylinky. Špaldoto je skvělým parťákem na doma, cesty i dovolené, hotové je během 30 minut a téměř bez práce. Je velmi chutné a díky celozrnnosti zasytí na dlouhou dobu. Rychlá a jednoduchá příprava: Do směsi přidáte jen vodu a lžíci oleje a necháte 30 minut pod pokličkou vařit.. Naše tipy na přípravu: Při servírování posypte strouhaným sýrem nebo do špaldota vmíchejte krémový sýr, můžete přidat kuřecí maso. Ze špaldota lze připravit i polévku, jednoduše tím, že přidáte více vody.
Složení
Alergeny
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 1445 kJ |
Tuky | 3.7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.4 g |
Sacharidy | 58 g |
z toho cukry | 9.4 g |
Vláknina | 8 g |
Bílkoviny | 15 g |
Sůl | 3.2 g |