NATU Mandlový protein 200 g BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupili 3 zákazníci
Mandlový protein se získává mechanickým lisováním loupaných mandlí. Během tohoto procesu se částečně oddělí tuk, který se využívá na výrobu mandlového oleje a sacharidy. Vzniklá pasta se dále suší a rozemele na jemný prášek.
Mandlový protein mimo kvalitního spektra bílkovin je bohatý na obsah vlákniny.
Použití:
Dávkování je velmi individuální a je třeba zohlednit fyzickou aktivitu. Doporučujeme použít 1-2 polévkové lžíce (15–30 g) denně. Z jedné dávky (30 g) dostane 14 g bílkovin.
TIP: Mandlový protein rozmíchejte ve svém oblíbeném smoothie nebo ho přidejte do snídaňových kaší, jogurtů, müsli či do těsta při pečení. V receptech můžete nahraďit část mouky mandlovým proteinem. Obohatí těsto chuťově i nutričně.
Věděli jste že?
V jedné mandli je 0,25 g proteinu? K získání 14 g mandlového proteinu byste museli sníst cca 60 mandlí.
O produktu
Mandlový protein se získává mechanickým lisováním loupaných mandlí. Během tohoto procesu se částečně oddělí tuk, který se využívá na výrobu mandlového oleje a sacharidy. Vzniklá pasta se dále suší a rozemele na jemný prášek.
Mandlový protein mimo kvalitního spektra bílkovin je bohatý na obsah vlákniny.
Použití:
Dávkování je velmi individuální a je třeba zohlednit fyzickou aktivitu. Doporučujeme použít 1-2 polévkové lžíce (15–30 g) denně. Z jedné dávky (30 g) dostane 14 g bílkovin.
TIP: Mandlový protein rozmíchejte ve svém oblíbeném smoothie nebo ho přidejte do snídaňových kaší, jogurtů, müsli či do těsta při pečení. V receptech můžete nahraďit část mouky mandlovým proteinem. Obohatí těsto chuťově i nutričně.
Věděli jste že?
V jedné mandli je 0,25 g proteinu? K získání 14 g mandlového proteinu byste museli sníst cca 60 mandlí.
Složení
Alergeny
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 1672 kJ |
Tuky | 5.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8.7 g |
Sacharidy | 8 g |
z toho cukry | 6 g |
Vláknina | 14.2 g |
Bílkoviny | 50.3 g |
Sůl | 0.02 g |