Amylon Puding rýžový s jablkem a skořicí 40 g BIO
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Tento týden zakoupilo 9 zákazníků
Skvělý pudink, který se liší svou recepturou pouze v typu škrobu. Díky rýžovému škrobu chutná téměř stejně jako klasické pudinky, ale je bez lepku. Pudink se dá vařit nejenom s kravským mlékem, ale i s jeho náhražkami; například s ovesným, sójovým či lískooříškovým.
Příprava:
- Odměřte 500 ml mléka
- Z toho 350 ml odlijte do varné nádoby
- Přidejte 1 lžíci cukru (cca. 20 g) a zahřejte k varu
- Do zbytku mléka vysypte prášek a důkladně rozmíchejte
- Nalijte do vroucího mléka a za stálého míchání vařte asi 2 minuty
Skladem
O produktu
Skvělý pudink, který se liší svou recepturou pouze v typu škrobu. Díky rýžovému škrobu chutná téměř stejně jako klasické pudinky, ale je bez lepku. Pudink se dá vařit nejenom s kravským mlékem, ale i s jeho náhražkami; například s ovesným, sójovým či lískooříškovým.
Příprava:
- Odměřte 500 ml mléka
- Z toho 350 ml odlijte do varné nádoby
- Přidejte 1 lžíci cukru (cca. 20 g) a zahřejte k varu
- Do zbytku mléka vysypte prášek a důkladně rozmíchejte
- Nalijte do vroucího mléka a za stálého míchání vařte asi 2 minuty
Složení
Bio rýžový škrob, bio sušené jablko 8 %, bio mletá skořice 3 %.
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 g) | 339 kJ |
Tuky | 1.4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.9 g |
Sacharidy | 14 g |
z toho cukry | 8 g |
Bílkoviny | 3 g |
Sůl | 0.09 g |