Allnature Ghí 1000 ml
Hodnocení produktů je dostupné po přihlášení
Máslo Ghí je vhodné i pro ty, kteří mají problémy s intolerancí mléčné bílkoviny. Přepuštěné máslo Ghí je ceněno především proto, že má vyšší kouřový bod a při smažení se tak nevytváření nestravitelné toxické látky, jako u tuků s nižším kouřovým bodem. Ghí je tuk, který obsahují celou řadu vitamínů, minerálů antioxidantů a proto je stále oblíbenější! Neobsahuje laktózu (laboratorní výsledek), kasein, je přirozeně bezlepkové.
Ghí může být oproti máslu skladováno nejméně šest měsíců bez chlazení.
O produktu
Máslo Ghí je vhodné i pro ty, kteří mají problémy s intolerancí mléčné bílkoviny. Přepuštěné máslo Ghí je ceněno především proto, že má vyšší kouřový bod a při smažení se tak nevytváření nestravitelné toxické látky, jako u tuků s nižším kouřovým bodem. Ghí je tuk, který obsahují celou řadu vitamínů, minerálů antioxidantů a proto je stále oblíbenější! Neobsahuje laktózu (laboratorní výsledek), kasein, je přirozeně bezlepkové.
Ghí může být oproti máslu skladováno nejméně šest měsíců bez chlazení.
Složení
Výživové hodnoty
Energetická hodnota (na 100 ml) | 3693 kJ |
Tuky | 99 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 65 g |